02 August 2009

pekerjaanKu sebagai Pebantu...

sudah ramai aku mula berkomunikasi dengan serakan sekerja... fuhh.. best dapat kawan dgn aweks cun... baik pulak tu,... layanan mereka mcam anak sultan hhahaha..

mula2 masuk aku mula rapat kan diri aku dengan akak da... dia umo 22 taun... dia bijak dalam pelbagai akaun fuhhh... hebat tu... bukan senang nk cari mcm dia hehehhe....

second day.. aku rapat pulak dengan abg chia (part pengurusan ) dan akak ayu yang duk berhadapan dengan mejaku.. hehehhahhaha

yang paling aku fed up... pintu bilik aku tu mmg private sbb case akaun.. so mmg ketat la.. klau x ada kat x leh masuk... fuhhhhhhhhhhhh//....

oklah aku nk cepat ni aku sambung balik ek.. aku syg keje aku sebagai pembantu akauntan di astaka trg.. huhu...

bye2/... asslamualaikum

1 comment:

arman said...

Salam..

Rajih, keje baik2..Semangat ok! Enjoy your job!

Kumpul kawan banyak2..

Take care.. :)

Smile always..